2 mai – Ziua Națională a Tineretului

0
1470

Ca în fiecare an, pe 2 mai tineretul este celebrat și alege să sărbătorească prin activitățile preferate. Anul acesta, tineretul se confruntă cu o situație nouă, motiv pentru care sărbătorirea sa în aer liber, prin plimbări, călătorii, distracție alături de colegi și prieteni mai trebuie să aștepte.

Cu toate că interacțiunea ne este interzisă, asta nu înseamnă că izolarea ne împiedică să celebrăm ziua noastră, a tuturor tinerilor. Alternative există mereu atâta timp cât cauți și vrei să te implici.

Tocmai de aceea, Federația Tinerilor din Cluj și echipa Cluj For Youth ți-au pregătit și de această dată surprize și vin cu alternativele potrivite. Pe 2 mai ți-am pregătit două super evenimente de interes, pe care ar fi bine să nu le ratezi.

  1. Dezbatere – Tinerii și digitalizarea – 2 mai, de la ora 16:00. Dezbaterea va fi transmisă live pe contul de Youtube al Federației Tinerilor din Cluj și pe pagina de Facebook.

Tocmai pentru că în această perioadă cu toții am fost nevoiți să ne adaptăm, să ne împrietenim cu tehnologia, iar sfera digitalizării a devenit ceva extrem de necesar acum, vă propunem să participați la dezbatere, fiind un subiect de actualitate și interes.

Invitații din cadrul dezbaterii sunt:

  • Sabin Sărmaș – Președinte – Autoritatea pentru Digitalizarea României
  • Ovidiu Cîmpian – Director – Direcția Generală Comunicare, Dezvoltare locală și Management Proiecte la Primăria Cluj-Napoca
  • Gabriel Carnariu – Președinte – Consiliului Tineretului din România
  • Rareș Ovidiu Gălățan – Președinte – Consiliul Județean al Elevilor Cluj
  • Oana Țînțar – Președint e- Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
  • Mădălina Pașca – Președinte – Organizația Studenților Economiști / Senator ONG-uri CSUBB
  • Tudor Ogner – Președinte – Federația Tinerilor din Cluj

Formular de înscriere dezbatere: https://forms.gle/Bx3dD3eNX5p6dDaJ6.

2. Bunk Bed Party – 2 mai, ora 20:00

Pentru că nu se poate să fie ziua tineretului fară un party epic, sâmbătă seara ne dăm întâlnire pe Zoom. Adună-ți gașca de petrecăreți și hai să sărbătorim ziua noastră chiar și online! Ai nevoie de entuziasm, bună dispoziție și chef de distracție, iar de restul se vor ocupa: DJ Retrograd // Magy // Aurik // Pelin // VARK.

Hai să facem memorabilă și această aniversare a tineretului în stil propriu și online!

Party-ul va avea loc pe Zoom și va fi live stream pe canalul de YouTube a Federației Tinerilor din Cluj. Link zoom aici.

Bucură-te de tinerețe! Fii activ, implică-te în comunitate și lasă o amprentă în urma ta!