CariereInIT

0
2075

Hermes, Societatea Facultății de Matematică și Informatică investește și anul acesta în viitorul studenților! CariereInIT, un proiect marca Societatea Hermes se află la cea de-a VIII-a ediție și sunt promise mai multe surprize și mai multe oportunități ca în oricare alt an! 13 companii mari din piața Clujeană de IT vor fi prezente la eveniment timp de 4 zile, începand cu 18 martie 2019.

Participanții vor putea asista la prezentările companiilor, unde vor afla mai multe despre ofertele de practică și intership pe care acestea le au pregatit pentru ei, dar și la un panel talk, unde oameni renumiți din mediul academic și nu numai vor răspunde la întrebările studenților și vor împărtăși din experiența lor.

Aceste evenimente sunt urmate de turul companiilor, unde firmele partenere își deschid porțile pentru participanții la eveniment și unde studenții vor putea vedea de aproape ceea ce înseamnă să lucrezi într-o companie de IT. CariereInIT se va încheia cu două zile de stand, unde reprezentanți ai companiilor de IT vor aștepta studenții pentru a le răspunde la întrebări și pentru a-i îndruma în spre o altă etapă a carierei lor, aflate abia la început.

Dacă vrei să afli care sunt suprizele care te așteaptă în aceste zile, nu ezita să afli între 18 si 22 martie, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here