Congresului Național al Studenților Economiști la Cluj-Napoca

0
1467

Având în vedere că viitorul României este unul îngrijorător, în calitate de viitori economiști, membrii Organizației Studenților Economiști doresc pe cât posibil sa anticipeze efectele schimbărilor care au loc în mediul economic, atât la nivel mondial, european cât și național.

Din aceste considerente a luat naștere și tema generală a Congresului Național al Studenților Economiști de anul acesta.

CNSER 2019 își propune să analizeze situațiile actuale și să preconizeze viitoarele evenimente economice, cu alte cuvinte, tema celei de-a patra ediții este intitulată “România, încontro?”.

Evenimentul este organizat în întregime de către Organizația Studenților Economiști (OSE) a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca și va avea loc în perioada 5-7 aprilie, implicând prezența a 80 de participanți din diferite centre universitare.

Pe parcursul celor 2 zile, participanții vor avea ocazia sa fie prezenți la traininguri și workshopuri susținute de persoane specializate în domeniul economic, să se implice activ în sesiuni de debate și să își consolideze cunoștințele de natură economică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here