Cursuri gratuite la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca

0
5446
Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca vă invită să vă înscrieți în formațiile, trupele și ansamblurile din cadrul instituției, dar și să participați la cursuri gratuite de dans, cenaclu literar și cursuri de pictură.
 
Trupele și formațiile Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca pentru care anunțăm înscrieri sunt:
 

TRUPA DE DANS X – TAZY – coregraf Dana Timofte
Formația X-TAZY a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează înscrieri pentru viitori dansatori!
Trupa se bucură de un repertoriu variat, sub înfrumarea talentatei doamne Dana Timofte, regizor-coregraf: dansuri de revistă, de caracter, moderne și dans contemporan.
Dacă vrei și tu să faci parte din trupa de dans X-TAZY, iată calea cea mai simplă: contactând-o pe Timofte Daniela, regizor-coregraf, tel. 0742310021, e-mail timoftedaniela@yahoo.com.
Cursurile au loc în fiecare săptămână, astfel:
➡️Luni și miercuri de la ora 18.00-21.00, în Sala 22, etajul 2 al Casei de Cultură a Studenților.
Important e să îți anunți prezența la curs înainte, printr-un mesaj sau telefon. 

Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mărțisorul” 

Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai iubite de public și premiate ansambluri de folclor la nivel național și internațional, face înscrieri!
Acum ai ocazia și tu să faci parte dintr-un ansamblu renumit de dansatori de muzică populară! Detaliile sunt disponibile pe macheta din doc atașat.

Trupa de dans modern și contemporan JUMP IN 
Casa de Cultură a Studenților îți pune la dispoziție o sală de dans modernă și cursuri gratuite susținute de instructorii și coregrafi ai trupei JUMP IN DANCE COMPANY, una dintre cele mai premiate trupe de dans modern și contemporan din România.
Ce trebuie sa faci? Dacă ești elev sau student, te invităm să vii MARȚI, 2 Octombrie 2018, ora 17.00, la OPEN DAY, să participi GRATUIT la cursurile noastre şi vezi ce ți se potriveşte cel mai bine!
Informații complete sunt disponibile pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/289481954998042/

Trupa de Majorete DEJA-VU a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Au câștigat de curând titlul de Campioane Europene, Locul 1 si medalia de aur la categoria Junioare și titlul de Vice-campioane europene, Locul II si medalia de argint la categoria 🥈Cadete. Este vorba de echipa de majorete a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, DEJA-VU CCS, care anunță înscrieri!
Dacă îți place dansul și te încadrezi în categoriile de vârstă:
➡️de la 3 ani: Precadete
➡️8-11 ani: Cadete
➡️12-16 ani: Junioare
te așteptăm să vii aici, la Casa de Cultură a Studenților, în fiecare luni și vineri, la ora 17.00, pentru a le întâlni pe antrenoarele echipei și a te înscrie în cea mai de succes trupă de majorete și hip-hop!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here