Direct la țintă #2 – pentru iubitorii de adrenalină

0
1856

„Direct la țintă #2” își propune să ne testeze puterea de concentrare, echilibrul, dar și să ne ajute sa ne dezvoltăm atenția distributivă prin exersarea la tir cu arma. Proiectul este organizat de voluntarii sucursalei Cluj a Asociației New York Crew. Concursul de tir cu arma este o inițiativă creată împreună cu poligonul de tragere „Cluj Shooting Center” și urmărește să insipire participanților dragostea pentru sporturi alternative, pentru adrenalină și pentru munca în echipă.

Încă de la început, scopul acestui proiect a fost să facă cunoscut societății tirul cu arma ca un sport plin de entuziasm și adrenalină, încercând să elimine preconcepțiile create în jurul activităților care includ o arma de foc.

Urmându-și continuu motto-ul, ”Follow your passion”, și adoptând o atitudine optimistă și energică, echipa NewYorkCrew încearcă să inițieze cât mai mulți tineri clujeni în lumea frumoasă și exuberantă a sporturilor alternative și a artei urbane.

A doua ediție a proiectului se desfășoară începând cu data de 11 mai, doritorii putând să se înscrie prin completarea formularului online găsit pe pagina de Facebook a proiectului.

Competiția este deschisă tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 ani, grupați în echipe de minimum 3, maximum 5 persoane. În schimbul taxei de participare de 60 RON/persoană, concurenții vor avea ocazia să tragă 13 cartușe (în urma unui instructaj făcut de către personalul Poligonului Cluj Shooting Center), șanșa de a se califica în finală, coffee break și alte premii.

Povestind cu unul din participanții de anul trecut, Iulian Chelaru, acesta a descris evenimentul în felul următor:’ ’Direct la țintă este un proiect dedicat echipei. Te ajută să descoperi o nouă conexiune în cadrul grupului și îți oferă o șansă să experimentezi o activitate dificilă în primă fază, dar care se va demonstra a fi o activitate de relaxare.’’

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/2224218081129033/?event_time_id=2224218091129032

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here