Federația Tinerilor din Cluj te vrea în echipă!

0
2435

Viața de student la Cluj vine la pachet cu numeroase oportunități de implicare. Dacă ești pasionat de voluntariat, vrei să fii o parte activă a comunității clujene și ești interesat în organizarea unor proiecte interesante cu impact la nivel local, atunci avem vești bune pentru tine.

Anunțăm cu entuziasm că Federația Tinerilor din Cluj (FTC) își mărește echipa, iar tu poți fi unul dintre tinerii recrutați. În primul rând, trebuie să știi că FTC înglobează 32 de organizații de tineret și alte entități de reprezentare a tinerilor din Cluj-Napoca, cu scopul de a investi în tineret pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă.

Federația Tinerilor din Cluj consideră că este important ca comunitățile de tineret să fie susținute. În acest sens, organizația desfășoară o serie de activități și proiecte precum: Cluj Never Sleeps, Cluj for Youth, Dialog structurat cu tinerii, Școală de toamnă, activități în cadrul Capitalei Tineretului din România, Gala Tineretului Clujean, training-uri, teambuilding-uri și activități de dezvoltare personală.

Unul dintre proiectele de amploare implementate de Federație este Gala Tineretului Clujean, care are scopul de a recunoaște public meritele și munca voluntarilor, cât și de a promova inițiativele tinerilor și activitățile de voluntariat. La fel de importantă este și platforma Cluj for Youth, care reprezintă un canal de comunicare dedicat tinerilor, prin care îi informăm despre oportunitățile de care dispun.

Deja a devenit o tradiție ca în luna iunie Clujul să nu doarmă, în schimb devine mai dinamic și tânăr datorită festivalului Cluj Never Sleeps. Festivalul activează orașul prin cultură, artă, inovație, diversitate și creativitate. De asemenea, festivalul  aduce de fiecare dată concepte interesante printre care regăsim: silent party-urile, proiecții interactive de lumină, musicaluri, performance-uri, scurtmetraje și picnicuri.

Dacă ești deschis provocărilor și ai dorință de implicare, atunci aici e locul potrivit pentru tine. Pentru aplicare sunt eligibili tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani, iar deadline-ul pentru înscrieri este dumincă, 03.11.2019, ora 23:59! Aplică aici.

Sursă foto: Pagina de Facebook – Federația Tinerilor din Cluj.