Festivitatea și Party-ul absolvenților UTC-N!

0
1930

Absolvirea facultății e întotdeauna un prilej de bucurie și entuziasm, dar și de meditație. Fie că ți-ai terminat studiile acum cinci ani, fie că le vei termina peste doi ani sau mai ai doar cateva zile până la mult așteptatul moment, aceleași întrebări îți stăruie în minte:

„Ce voi face de acum încolo?”;

„Cu ce resurse și repere de viață plec mai departe?”;

„Cum pot fi de folos oamenilor în mijlocul cărora trăiesc?”

…. și nu în ultimul rând,

„Ce ar trebui să fac pentru a mă simți împlinit?”.

Sunt întrebări la care găsești răspunsul în funcție de prioritățile pe care le-ai ales pe parcurs și pe care o să le urmezi și de acum încolo.

A STUDIA NU ESTE TOTUL, DAR ESTE IMPORTANT!

Realizezi că a trecut studenția și te trezești că nu ai legat prietenii și nu ai dezvoltat relații sociale benefice pentru creșterea propriei sănătăți emoționale sau gândurile că prietenii din facultate nu sunt și prieteni pe viață îți săgeată mintea? Nu-ți face griji de astfel de aspecte din viață, peste ani de zile vei realiza că mulți dintre colegi și prieteni și-au pierdut urma sau încă păstrează legătura; viitorul e incert, așa că asigură-te că trăiești intens fiecare clipă a prezentului. Înainte și după momentul absolvirii, toți din jurul tău îți vor spune că tu poți schimba lumea. Au dreptate, dar nu uita că „schimbarea lumii” poate include și lucruri negative. Ești tânăr, creativ și entuziast. Folosește-ți talentele pentru a înmulți binele și seamănă încrederea printre oameni, indiferent de locul în care te afli.

E un prilej de sărbătoare pentru toți , adică să fim serioși este FESTIVITATEA ABSOLVENȚILOR!

Timpul ne este doar împrumutat, nu ne aparține, așa că trebuie să-l folosim cum se cuvine. Celebrăm încheierea unei etape prin premierea minunaților absolventâți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca cât și a extensiilor sale, joi 17 mai 2018 începând cu ora 09:30 la Sala Sporturilor „Horia Demian” Cluj-Napoca. Emoțiile și trăirile din aceasta minunată zi vor fi adânc întipărite atât în sufletele proaspeților absolvenți cât și a celor care participă, părinți, frați, dragi bunici. Absolvirea unei facultăți nu te face automat mai bogat sau mai împlinit, ci mai degrabă te ajută să înțelegi  mai bine lumea din jurul tău, privind-o prin ochelarii potriviți, așa cum și în viață nu trebuie să aștepți recompense pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene.

În cadrul festivității sunt incluse premierea, discursurile, marșul absolvenților, predarea cheii, un super flashmob în fața Sălii Polivalente cu ocazia Centenarului, toate plănuite până la cel mai mic detaliu de personalul Universității, voluntari ai UTC-N și voluntari OSUT. Finalul festivității va fi marcat de „Studenții dau culoare Clujui”+ multe surprize pentru dragii noștri absolvenți.

Reveninid la evenimentul „Studenții dau culoare Clujului”, am dori să vă dăm câteva detalii despre ce vom face mai exact. Cu ocazia zilelor Clujului participăm și noi la un eveniment inedit. Dăm startul culorilor la ora 12:30 în Piața Unirii  la cea mai mare bătălie cromatică. Organizațiile studențesti s-au unit pentru a începe bătălia! Vino și tu alături de noi!

Dacă nu era suficient, tot ce se întamplă acolo, are un scop social și anume se vor strânge fonduri, cu ajutorul NTT DATA, care va dona câte un euro pentru fiecare participant, fondurile obținute vor merge către campania #1.12WheelsForLife a tinerilor cu inițiativă, Beard Brothers de la Campaniea care are ca scop achiziționarea unei ambulanțe pentru SMURD Cluj.

Accesul este gratuit pentru toată lumea! Join us.

Așa cum spunem cel mai des în viață „Lăsăm ce e mai bun la final”. Am încercat să evidențiem detalii din studenție, de la prietenii la trecerea spre maturitate.  Ca să facem din ziua de joi o zi și mai memorabilă, Organizația Studenților din Universitatea Ternică Cluj-Napoca, îți organizează o super petrecere începând cu ora 22:00 în Club NOA, unde Dj Vladimir vă va învălui într-o atmosferă complet magică, astfel ritmurile inimilor se vor sincroniza cu cel al muzicii.

Distracţia nu s-a născut azi şi nici măcar ieri, ea există întotdeauna, unde lumea se adună, formează un grup cu același scop țintă, să-și facă o amintire pe care să o transmita mai departe! Petrecrea absolvenților asigură un plus pentru „bagajul” cu amintiri, deoarece trăirile și sentimentele absolvenților sunt atât de intense încât, fie că ești anul 1, fie că anul viitor o să fii tu în locul lor sau ești un iubitor de petreceri, te vor marca și îți vor crea și ție totodată trăiri de neuitat. Alătură-te oamenilor care sunt cu un pas mai aproape să schimbe lumea și desenați împreună noi orizonturi. Găsiți detalii despre eveniment pe pagina oficială a organizației sau pe evenimentul în sine:

Party-ul absolventilor • utcn • 2k18 , unde  vă ținem la curent cu cele mai fresh știri și vă încărcăm cu cele mai pozitive vibe-uri. O petrecere pe care nu trebuie să o ratezi! You must be there!

Nu uita: suntem făcuți pentru bucurie și bucuria se manifestă și prin cântare și dans!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here