Asociația Impuls for Community a dat startul recrutărilor și caută membri noi  care să se alăture echipei în aventuroasa lume a event planning-ului. Înscrierile se sfârșesc pe 21 octombrie 2019 așa că verifică rapid care sunt rolurile disponibile în echipă și completează formularul de înscriere pentru a fi la un pas distanță de a da un impuls comunității clujene.

Fie că este vorba de festivalul ARTdealul, aflat anul acesta la a 4-a ediție, sau de un eveniment mai mic, de tipul conferințelor, totul se organizează într-o echipă care lucrează în mod profesionist și în care fiecare membru este focalizat pe un rol diferit. Tocmai de aceea, IMPULSionații ideali au interese și abilități diferite dar mai ales, o pasiune puternică față de  voluntariat.

Așadar, anul acesta, Impuls își caută voluntari designeri grafici cu viziune și abilități, fani ai camerelor video și al editării video, eroi care se definesc a fi people-oriented pentru departamentul de resurse umane, pasionați de scriere de proiecte pentru că Impuls “it’s always up to something”, iubitori ai rețelelor sociale pentru departamentul de copywriting și social media, omuleți organizați și analitici pentru partea de research, eroi care nu pot fi înfrânți de birocrația țării pentru departamentul juridic/contabilitate și nu în ultimul rând, oameni cu înclinație spre vânzări care pot să vândă și cel mai basic pix într-un stil cool.

De ce să te înscrii în Impuls? Pentru că în cadrul Impuls, voluntariatul te ajută să te dezvolți cu adevărat personal și profesional,  pentru că îți poți vedea concret rezultatele muncii, pentru că o să ai cei mai tari colegi care îți vor deveni o a doua familie și pentru că TU o să ai puterea să impulsionezi comunitatea clujeană prin ideile tale! Dacă ești aproape convins că vrei să faci ceva important pentru tine și pentru cei din jur, înscrie-te accesând link-ul următor: https://forms.gle/vYd1PyyjSKomvB347.

Impuls for Community este o organizație non-guvernamentală, care promovează educația prin inițiative creative, în rândul comunității clujene, și care instruiește tineri în domeniul organizării de evenimente.

Principalul proiect al asociației este festivalul ARTdealul desfășurat pe parcursul a două zile, care oferă participanților acces la ateliere creative, activități artistice, de destindere și divertisment. Festivalul crește nivelul de responsabilitate și de empatie în rândul comunității clujene prin crearea de activități accesibile atât persoanelor cu, cât și fără dizabilități.

Autor:Irina Ioana Pelin, Brainiac @ Impuls 4 Community