INFOTech primăvară 2018 is ON!

0
2865

Vrei să faci practică vara asta în cele mai renumite companii din Cluj?

Ești curios să afli ce este nou în domeniul tău și cum te poți adapta în contextul actual?

Ești pregătit să faci primii pași către succes în cariera ta?

Nu știi exact de unde să începi pentru că momentan nu ai experiența necesară, dar ești dornic să schimbi acest lucru?

Fie că ești în primul an universitar, sau în ultimul, cu siguranță îți pui măcar una dintre întrebările de mai sus.

Răspunsul la aceste întrebări este INFOTECH – cel mai mare eveniment din Cluj susținut de Organizația Studenților Universității Tehnice în parteneriat cu Universitatea Tehnică, ajuns la a 28-a ediție.

Mai exact, ce este INFOTECH? Un proiect de anvergură care te pune față în față cu peste 30 de companii specializate pe patru domenii: construcții – CONSTRUCTINFO, mecanică – MECANICTECH, instalații – INSTALTECH, electrică – ELECTROTECH. Data de desfășurare: 16 – 20 Aprilie 2018, cu excepția ElectroTech-ului, care a început din data de 11 Aprilie. Dacă ați luat parte la prezentările de săptămâna trecută din cadrul ElectroTech, atunci deja știți despre ce vorbim.

Prin intermediul tuturor, ai acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului. Te poți remarca, poți pune întrebări persoanelor de specialitate și poți sta de vorbă cu angajații firmelor de pe fiecare ramură! De asemenea, Poți ai ocazia să intri în legătură cu liderii de pe piață și poți afla mai multe despre ce urmărește un posibil angajator. Astfel, descoperi compania care ți se potrivește și poți face o alegere inspirată pentru viitorul tău.

 

Prezentările Infotech se vor desfășura în locații diferite, și vor fi realizate de următoarele companii:

ConstructInfo – Facultatea de Construcții de pe str. Barițiu, nr. 25 – CFR,  SDC,  AICPS, Ytong.

MecanicTech – B-dul Muncii, numărul 103-105, în cadrul Facultății de Mecanică – FSA Technology, STC/STA.

InstalTech – B-dul 21 Decembrie 1989, numărul 128 – 130, în cadrul Facultății de Instalații – Viessmann, Emerson, Kreativ, REMS, Viega.

ElectroTech – Facultatea de Automatică și Calculatoare, str. Barițiu, nr. 26-28 – Magnetti Marelli, Emerson, TEC Software Solutions, ArtSoft, Arobs, OSF Global Services, Ubisoft, Publisys.

 

Pe lângă prezentările companiilor, ai ocazia să vizitezi standurile amplasate pe holurile facultăților, să participi la workshop-uri, concursuri IT, tombole, networking, pe care le puteți găsi pe site-uri. Așa că sperăm să vii încărcat cu bună-dispoziție, energie, curaj și idei!

Dacă ești pasionat de unul dintre aceste domenii și îți dorești să înveți direct de la cei care deja activează în ele notează data în calendar și ține minte: „Lucrurile mărețe se obțin încet. Dar nu obții nimic dacă stai pe loc.”— Zig Ziglar

 

Mai multe informații puteți găsi pe paginile de Facebook:

ElectroTech: facebook.com/ElectroTech.OSUT

MecanicTech: facebook.com/MecanicTech

InstalTech: facebook.com/InstalTech

ConstructInfo: facebook.com/ConstructInfo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here