Înscrie-te la Summitul Tinerilor 2018

0
1982

Summitul Tinerilor este cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie și celebrare a mișcării de tineret din România și este organizat anual în Capitala Tineretului din România de către Guvernanța programului (Consiliul Tineretului din RomâniaFederația Tinerilor din ClujPONT Group și Banca Comercială Română BCR) și co-managerii ediției curente a programului (Primaria Municipiului Baia Mare și FONT – Federatia Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramures).

Summitul Tinerilor, ediția a III-a: „Construiește Europa generației tale!” își propune să creeze contextul pentru ca liderii tineri din țară să înțeleagă mai bine oportunitățile care derivă din apartenența României la Uniunea Europeană, modul în care vocea tinerilor din România poate conta în deciziile europene și cum ne putem implica în pregătirea și exercitarea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.

Contextul va fi creat prin sesiuni plenare și atelierele organizate de către instituții și ONGuri pe teme în strânsă legătură cu cele 11 obiective de tineret, lansarea de către ANPCDEFP a Corpului European de Solidaritate și Gala Tineretului din România, organizată de MTS, unde vom afla orașul ce va deține titlul de „Capitală a Tineretului din România” în 2019-2020 și cele mai reușite proiecte pentru tineret din ultimul an.

Cum va fi Europa generației noastre?

În timp ce ea este măcinată de conflicte ideologice și politice importante, convingerea noastră este că tinerii au capacitatea să dea direcția Europei pe termen lung – altfel spus, să construiască Europa generației lor. Cum va fi această Europă și cum vor înțelege liderii tineri din România să își asume partea lor de responsabilitatea pentru această construcție?

Chiar dacă răspunsul nu va veni imediat, dezbaterea va începe cu ocazia Summitului Tinerilor, ediția a III-a! Fiți parte din ea!

** Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/PsHPzM
Completarea formularului nu înseamnă în mod automat participarea la eveniment. Selecția participanților se va face în perioada 12-19 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here