Lyn Slater – fotomodel la 66 de ani

0
1740

A pretinde că frumusețea la cincizeci și frumusețea la douăzeci și cinci este unul și același lucru nu mai este relevant. În ziua de azi, frumusețea nu mai reprezintă lipsa firelor cărunte din cap sau a ridurilor, ci naturalețea. În acest sens, Lyn Slater este cel mai potrivit exemplu.

Fiind cunoscută sub pseudonimul Accidental Icon, Lyn Slater este o profesoară de sociologie în vârstă de 66 de ani din New York. Popularitatea a atins-o atunci când, întâmplător, a trecut pe lângă o prezentare de modă.  Fotografii au surprins-o pe femeie, gândindu-se că ea este invitatul evenimentului. A doua zi, imaginile cu ea au fost distribuite pe Internet cu titlul „Cea mai elegantă persoană a serii”.

Drumul către succes

Lyn, fiind interesată de atenția oamenilor asupra imaginii sale, a decis să-și creeze un cont pe Instagram, postând acolo câteva fotografii. Răspunsul comunității a fost fenomenal. Aceștia au comentat și repostat fotografiile, au discutat în mod activ stilul său vestimentar, iar în câteva săptămâni, Lyn Slater a devenit cea mai cunoscută femeie de peste 55 de ani din Statele Unite.

Inspirată de sprijinul numeroșilor fani, femeia a creat un blog de modă, numindu-l Accidental Icon. Pe paginile sale, Lyn își publică fotografiile de zi cu zi, iar lucrul acesta îi oferă o mare plăcere.

Lyn a avut întotdeauna un stil propriu. Nu a încercat să urmărească orbește tendințele modei, ci a ales ceea ce i se potrivea cel mai bine. Ea preferă avangarda, conceptualismul, minimalismul și monocromul în haine. Drept urmare, s-a născut o imagine unică, care a fost atât de îndrăgită de mii de abonați.

Imaginea ei este atât de elegantă, încât adepții Instagram-ului așteaptă cu nerăbdare fotografii și sunt rareori dezamăgiți. La 63 de ani, o femeie arată foarte elegantă și sofisticată, fără să-și ascundă vârsta.

O caracteristică distinctivă a ședințelor sale foto fiind un minim de produse cosmetice și de editare a imaginilor.

Lyn Slater și lumea modei

Neobișnuită din toate punctele de vedere, o femeie erudită și bine citită a atras atenția unui designer de modă. În scurt timp, Lyn a devenit una din principalele fotomodele al brandului Mango și membru al proiectului All Woman. Fotografiile s-au răspândit instantaneu pe internet, arătând lumii imaginea unei femei frumoase, elegante și independente la vârsta ei de aur.

Nici reprezentanții H&M nu au rezistat farmecului unei astfel de femei elegante. Acesteia i s-a oferit un contract pentru a crea o serie de costume de baie. Principalul scop a fost ca o persoană cu un gust atât de delicat ar putea să aducă ceva al său în lumea modei – neobișnuit și original.

Privind fotografiile acestei frumoase doamne din New York, vedem o femeie activă, veselă, care nu se teme să experimenteze cu imagini și culori, care arată la fel de elegant atât într-o ținută la modă de la un vestit designer, cât și în niște haine obișnuite cumpărate la reducere.

Redactat de: Costeleanu Vasilisa