Orange ți-a pregătit o surpriză vara aceasta!

0
2020

Acum că festivalul Cluj Never Sleeps s-a terminat, trebuie să ştii că workshop-ul Augmented Reality de vinerea trecută, nu ar fi putut avea loc fără sprijinul Orange. Aceştia ne-au oferit 6 telefoane cu ajutorul cărora ne-am putut desfăşura activitatea în cel mai bun mod posibil.

Orange susţine vara aceasta nu doar cele mai tari festivaluri din Cluj: UNTOLD, Electric Castle, TIFF, Cluj Never Sleeps, ci şi oamenii cu potențial, creativi si prietenoşi, pasionaţi de tehnologie și inovație.
Pentru că mai sunt doar câteva săptămâni din sesiune și poate ești în căutarea unui nou job, Orange vine cu o veste bună pentru tine: își mărește echipa! Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică accesează
https://www.orange.ro/jobs/ și vezi ce ți se potrivește mai bine.

În echipa Orange vei găsi oameni care încurajează creativitatea și colaborarea, care se vor concentra pe super-puterile tale astfel încât să te poți dezvolta în direcția care este importantă pentru tine. În plus, te vei bucura de un program flexibil, dezvoltare personală și vei putea alege multe alte beneficii create pe măsura nevoilor tale. Dacă încă nu ești convins, trebuie să afli că misiunea Orange este aceea de a fi un angajator uman și digital, de a îi conecta pe oameni cu ceea ce este esențial pentru ei, iar cultura lor se bazează în primul rând pe a asculta și a răspunde. În plus, Orange România este parte a grupului Orange, operator în peste 27 de țări și creator de experiențe digitale pentru mai mult de 250 de milioane de utilizatori.

Petrece-ți vara asta altfel! Alătură-te echipei Orange, care te așteaptă să îți exprimi potențialul într-o atmosferă de lucru prietenoasă și mereu cu zâmbetul pe buze.

În Cluj sunt disponibile următoarele posturi:
Sales Representative (Departamentul Vânzări)
Shop Sales Assistant (Departamentul Vânzări)
Direct Sales Representative (Departamentul Vânzări, SoHo Segment)
Direct Sales Representative (Departamentul Vânzări, Private Segment)
Eşti interesat de mai multe detalii? Atunci nu mai sta pe gânduri şi accesează pagina: https://www.orange.ro/jobs/

Redactat de Maria Bofan