S-a dat start înscrierilor la Gala Tineretului Clujean 2017

0
1597

Federația Tinerilor din Cluj a dat start înscrierilor la prima ediție a Galei Tineretului Clujean, un eveniment care își propune să recunoască meritele tinerilor din județul Cluj, prin premierea proiectelor remarcabile inițiate și realizate în perioada 2016-2017. În competiție se pot înscrie organizații neguvernamentale, instituții publice, grupuri informale, companii sau orice alte structuri care au derulat proiecte cu impact pentru tineri.

Ultima zi de înscrieri este în data de 26 noiembrie, iar secțiunile pentru care se acordă premii sunt: Antreprenoriat; Cultură; Incluziune socială; Internațional; Învățare non formală; Muncă și angajare; Participarea Tinerilor în comunitate; Sănătate; Sport; Voluntariat. Nu există un număr limită de proiecte ce pot fi înscrise, însă un proiect poate fi nominalizat la maxim două secțiuni.

Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu, format din reprezentanți ai unor instituții publice, ONG-uri și ai mediului privat. Un proiect va fi evaluat de minim doi membri ai juriului. Începând cu data de 28 noiembrie 2017, va fi dat start concursului de popularitate, în cadrul căruia vor putea fi votate proiectele eligibile, pe pagina de Facebook a Federației Tinerilor din Cluj. Premiul Popularitate și Premiile acordate pentru fiecare secțiune sunt de 1.500 lei.

În data de 5 decembrie 2017, de Ziua Internațională a Voluntariatului, începând cu ora 20.00, va avea loc Gala Tineretului Clujean, la Casa de Cultură a Studenților, sala Dumitru Fărcaș, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele remarcabile inițiate de și pentru tinerii din județul Cluj.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Băncii Comerciale Române (BCR).

Federația Tinerilor din Cluj este o organizație non-guvernamentală, non-partizană și non-profit, constituită cu scopul de a investi în tineret și studenți pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și de a susține comunitățile de tineri și studenți din Cluj-Napoca și județul Cluj.

Mai multe informații despre Gala Tineretului Clujean: http://galatineretuluiclujean.ro/

Mai multe informații despre Federația Tinerilor din Cluj: https://www.facebook.com/FTCluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here