Sărbătorim BEST-ul împreună!

0
2424

Anul acesta BEST Cluj-Napoca împlinește 23 de ani de la înființare, iar noi, membrii organizației, ne dorim să sărbătorim „in the BEST way” alături de voi. În perioada 16-17 mai, prin intermediul unor activități relaxante, vrem să împărtășim spiritul BEST cât mai multor persoane, să simțiți și voi energia oamenilor din spatele evenimentelor pe care le organizăm şi de ce nu, poate te convingem să ni te alături organizaţiei cândva.

În prima zi a aniversării vom organiza un workshop gratuit, miercuri de la ora 16.00 în Campus Observator, activitate în cadrul căreia, studenţi ai Universităţii Tehnice interesaţi să participe, vor învăța cum să își personalizeze propriile tricouri și gentuțe, care vor fi puse la dispoziție de către BEST Cluj-Napoca. În acest mod vom crea împreună o amintire frumoasă pe care studenţii o vor lua acasă, în mână și în suflet. Cei interesaţi să participe se pot înscrie prin acest formular.

După această activitate, în aceeaşi locaţie, ne vom petrece timpul împreună la o seară de filme în aer liber, miercuri de la ora 21.00 în Campus Observator, cu pop-corn, limonadă şi voie bună.

Joi 17 mai, cu ocazia Zilelor Clujului, vom participa la un marş al studenţilor, de la Sala Polivalentă până în centrul oraşului.

Ce înseamnă BEST?

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie europeană, nonprofit, în continuă creştere. Încă din anul 1989, BEST oferă studenţilor din toată Europa posibilitatea de a ajunge la o mai bună înţelegere a culturilor şi a societăţilor pentru a-şi dezvolta capacitatea de a lucra în diverse medii culturale.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe, extrem de motivaţi să înveţe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilităţi complementare studiilor universitare, abilităţi care îi vor ajuta în tot ceea ce înseamnă viaţa post-universitară.

Vrei să înveţi gratuit cum să-ţi faci propriul design de tricou sau gentuţă? Vrei să te relaxezi la o seară de filme în aer liber? Atunci te aşteptăm la Aniversarea de 23 de ani a organizaţiei BEST Cluj-Napoca!

Click aici pentru înscrieri la workshop

Eveniment Facebook [RSVP]

Echipa Cluj for Youth urează tuturor BEST-anilor
“LA CÂT MAI MULŢI ANI FRUMOŞI DE ACTIVITATE!”🎉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here