Şi totuşi, “Care-i Fruntea?”

0
1841

„Care-i Fruntea?”, ediția cu numărul XII, organizată de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc – OST, te invită să cunoaștem „fruntea” țării în an centenar!

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc – OST vă invită miercuri, 12.12.2018, de la ora 18:00, în AULA Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor la cea de-a XII-a ediție a spectacolului de Crăciun „Care-i Fruntea?”, un eveniment menit să readucă în actualitate tradițiile și obiceiurile care se pierd pe zi ce trece.

Spectacolul va fi dominat de competiția dintre trei zone etnografice ale României: Ardeal, Maramureș și Moldova. Fiecare zonă este formată din voluntarii OST, încercând cum știu ei mai bine să pună în valoare zona pe care o reprezintă printr-un moment artistic format din dans, scenetă și colindă, toate acestea unindu-se într-o atmosferă plăcută, asemănătoare cu vizitele la bunica.

Agenda spectacolului este completată de interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice profesioniste printre care se numără Alexandru BRĂDĂȚAN, Ancuța TIMIȘ sau Ansamblul MĂRȚIȘORUL. Fiind în preajma Crăciunului ne dorim să oferim o rază de lumină unor oameni mai greu încercați de soartă, așa că în timpul spectacolului vor fi sesiuni de licitații, iar toți banii strânși vor fi donați unei cauze nobile. Pachetele scoase la licitație conțin, printre altele, cozonaci, borcane cu dulceață sau zacuscă, aduse din cămara bunicilor voluntarilor OST.

Familia Jurcan, din comuna Apahida este formată din 9 copii și părinții acestora și ne dorim ca de sărbători să le aducem un strop de culoare prin donațiile strânse. Cu un tată plecat peste hotare, căutând un trai mai bun pentru familia sa, cu o mamă care nu poate să întrețină o familie din salariul ei, cei 9 copii cu vârste între 2 luni și 18 ani speră ca într-o bună zi destinul lor va fi unul fericit, iar noi ne dorim să îi ajutăm.

Așa cum acest an este unul important pentru țara noastră, ne propunem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor voastre. Te așteptăm în 12.12.2018, de la ora 18:00, în AULA FSEGA, să petrecem o seară de neuitat, înconjurați de cele mai frumoase obiceiuri și tradiții! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here