Situation Comedy – top 5

0
2059

Cu toții iubim filmele, serialele și documentarele interesante care au o acțiune complexă, bine structurată și din care putem învăța ceva, dar uneori nu avem timp sau căutăm ceva mai ușor de digerat – ei bine, aici intervin sitcomurile. Sigur, filmele sunt grozave, dar este ceva unic în privința acestor serii de televiziune intitulate situation comedy. Acest gen de seriale prezintă într-o latură comică viața unor personaje în medii obișnuite – în familie, la locul de muncă sau în viața de zi cu zi. Este dovedit științific că râsul îți aduce numai beneficii, deci având în vedere că există atâtea opțiuni disponibile pe piață, poate fi destul de greu să alegi un serial de comedie bun, la care să te uiți cu plăcere, așa că am pregătit pentru voi un top 5 de seriale de comedie. Aceste seriale vă vor ajuta să alungați plictiseala sau momentele zilelor mai puțin plăcute, fiind savuroase, cu personaje excepționale și scenarii care nu lasă loc de prea multe interpretări.

1. FRIENDS

Friends este sitcom-ul suprem, fiind unul dintre cele mai iubite și vizionate seriale din lume, difuzat în sute de țări. Cui nu-i place să privească un grup de prieteni care au de înfruntat greutățile ce apar la muncă, în viață și iubire, realizate într-un mod amuzant și credibil? Serialul urmărește viața socială și romantică a șase adulți tineri care încearcă să navigheze în suișurile și coborâșurile vieții orașului Manhattan – întâlnirile lor în cafeneaua Central Perk, încurcăturile, dramele și miile de situații generate în episoade, fac din Friends o serie unică și perfectă pentru binge watching. Fiecare personaj are o personalitate unică, iar poveștile amuzante prin care trec, te fac să iubești fiecare caracter în parte. Cu milioane de fani din întreaga lume, Friends este unul dintre cele mai bune sitcom-uri pe care le puteți vedea integral și nu va ieși niciodată din trend. Când aveți nevoie de o pauză de la documentarele și serialele cu un plot interesant, dar în același timp mai greoaie, Friends will be there for you.

2. HOW I MET YOUR MOTHER

O serie care a devenit foarte populară pe Netflix, într-un timp foarte scurt, este How I Met Your Mother. După cum sugerează și titlul, How I Met Your Mother este relatarea modului în care personajul principal, Ted Mosby, s-a întâlnit cu mama copiilor săi. Fiecare episod este o poveste pe care Ted le-o spune copiilor, toate ducând până la momentul întâlnirii cu mama lor. Aventurile lui Ted Mosby și ale găștii sale de prieteni, povestite de protagonistul însuși copiilor săi în viitor, au agățat milioane de spectatori datorită umorului și neplăcerilor cauzate de Ted în căutarea iubirii. Cunoscut pentru structura și umorul său excentric, serialul a avut un mare succes, primind numeroase recenzii pozitive. Ted și prietenii săi, binecunoscuții Robin, Lily, Marshall și Barney, joacă într-o serie povestită ca autobiografie copiilor protagonistului. În cele din urmă, faptul că acest spectacol a fost capabil să întindă o poveste de dragoste pe nouă sezoane amuzante, de calitate, îl face unul dintre cele mai bune sitcom-uri din toate timpurile.

3. THE BIG BANG THEORY

Arhicunoscut și extrem de popular, The Big Bang Theory are toate șansele să fie cea mai bună comedie a deceniului. În serial sunt prezenți doi fizicieni, Leonard și Sheldon, de la Institutul de Tehnologie din California – geniali în laborator, dar incapabili să se poarte normal oriunde altundeva. Viața celor doi se schimbă atunci când Penny, o chelneriță blondă atractivă, care speră să ajungă o actriță faimoasă, se mută în apartamentul de pe cealaltă parte a coridorului. Leonard se îndrăgostește de ea, însă este foarte greu să îi atragă atenția frumoasei femei. Dificultatea lui Leonard de a o impresiona pe Penny, puținele abilități sociale ale geniului Sheldon, anxietatea socială a lui Raj și ciudățeniile lui Howard fac din Big Bang Theory una dintre cele mai distractive seriale difuzate până acum pe Netflix, fiind un serial senzațional care continuă să impresioneze.

4. Rick and Morty

Rick și Morty este unul dintre cele mai apreciate sitcom-uri din toate timpurile, devenind din ce în ce mai cunoscut și iubit de către urmăritori. Această comedie animată pentru adulți urmărește călătoriile omului de știință nebun Rick împreună cu nepotul său Morty, călătorii prin diferite dimensiuni și realități pline de suspans – de la distrugerea unui imperiu intergalactic, la călătoria prin diferite Universuri cu ajutorul unui pistol-portal, Rick este un om de știință sociopatic, dar în același timp este cel mai inteligent om din Univers. Acesta își folosește garajul ca laborator personal, unde lucrează la o serie de gadgeturi, unele dintre ele putând fi considerate periculoase. Spectacolul a început să difuzeze pentru prima dată în 2013 pe Adult Swim, iar comedia este acum la jumătatea celui de-al patrulea sezon. Cu umor original, iubirea fanilor pentru spectacol continuă să crească.

5. THE OFFICE

The Office este un serial de televiziune american de tip sitcom, care prezintă viața de zi cu zi a angajaților de la biroul din filiala Scranton, Pennsylvania, a companiei fictive Dunder Mifflin Paper, o fabrică care distribuie hârtie. Probabil sunteți familiarizați cu meme-urile hilare și videoclipurile scurte din social media, dar probabil nu știați de unde provin – ei bine… The Office este sursa. Ridicolul este la el acasă în acest serial, iar cu siguranță umorul de situație despre ego și comportamentul inadecvat o să te prindă.

Vizionare plăcută!

Realizat de: Larisa Annamaria