Street Food Festival – Spring Edition. Delicii răsfățate?

0
2155

Așteptarea a luat sfârșit. Festivalul Mâncării Stradale a ajuns la Cluj-Napoca. În acest weekend ne putem bucura de o diversitate alimentară „prea mare” pentru burticile noastre „prea mici” (cu toate că, zic eu, mâncarea bună nu este niciodată prea multă).

Ieri, la orele 10, a fost dat startul caravanei „Street Food Festival” în orașul de unde a pornit de fapt ideea evenimentului – Cluj-Napoca. Ediția de anul acesta este una specială, diferită și surprinzătoare. Pe lângă truck-urile pline cu mâncare delicioasă, organizatorii s-au gândit și la un design care să completeze „călătoria în jurul lumii”. Asftel, plimbându-te prin festival, îți poți savura porția de tacos lângă niște cactuși imenși, sau să mânănci niște bambus cu ciuperci și tăieței de orez lângă lămpile specific chinezești.

Deja de câțiva ani buni, gurmanda din mine se bucură enorm de venirea evenimentului. Având în mod obișnuit grijă de stilul alimentar, Street Food Festival îmi demonstrează că pot mânca, de fapt, mai multe decât îmi imaginez. Iar ospăta din cartofi, înghețată, burger și clătite, exact în aceasă ordine, devine mult prea ușor.

Pe lângă activitatea de gurmand, care este una dintre favoritele mele, organizatorii s-au gândit și la cei care vor să savureze muzică bună, live, alături de burgerul delicios.
Fanii Byron, The Mono Jacks, sau RATB își pot vedea artiștii preferați pe scena de lângă Cluj-Arena între orele 17 și 22.

După ce ai gustat de toate, ai dansat pe muzica live și vrei să te mai odihnești nițel, o poți face cu niște nachos sau popcorn, pe „canapelele” din zona cinema, unde seară de seară vor rula filme.

Acestea fiind spuse, te îndemn cu entuziasm să parcurgi aleea dintre Sala Polivalentă și Cluj Arena, și să îi dai frâu liber impusurilor gurmande. Sunt sigură că te vei încărca cu o doză mare de energie.

Poftă bună!

Streed Food Festival – Spring Edition, are loc anul acesta pe Aleea Stadionului și Platoul Cluj-Arena în perioada 9-12 mai iar truk-food-urile sunt deschise între orele 10 și 22.

Sursă foto: Arhiva personală și pagina evenimentului pe facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here