TEDxZorilorWomen 2019, un eveniment cu și despre femei

0
1827

Începutul lunii decembrie ne întâmpină cu o experiență inedită care, sunt sigură, a ajuns deja la sufletele multora dintre voi. Este vorba despre un nou eveniment marca TEDx și anume TEDxZorilorWomen, cea mai mare conferință TEDxWomen din România. Evenimentul va avea loc pe data de 8 decembrie, la Grand Hotel Napoca.

Tema de anul acesta va fi Bold+Brilliant, conferința fiind despre puterea femeilor de a fi creatoare, de a îndrăzni și de a străluci. Este un eveniment despre idei cu impact major pentru societatea noastră, care merită răspândite de la femei puternice din diferite industrii din România.

Evenimentul va fi prezentat de jurnalista Andreea Roșca, iar Irina Margareta Nistor va fi translatorul conferinței. Ca și toate celelalte evenimente marca TEDx, vom avea parte de momente artistice pregătite de Alla, Patricia Labou și Adela Mureșan.  Printre speakerii TEDxZorilorWomen se numără: Emilia Șercan, Mihaela Bilic, Elizabeth Sagan, Camelia Cavadia și Carmen Ion. În cele ce urmează, vă invităm să-i cunoaștem pe unii dintre ei.

O imagine care conține persoană, text, carte, ținând

Descriere generată automat

Emilia Șercan  este jurnalist de investigaţie şi lector la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A început să lucreze în presa locală în 1996, iar din 2000 activează în presa centrală. A lucrat pentru „Curierul Naţional”, „Evenimentul zilei” şi grupul de presă Realitatea-Caţavencu. 

O imagine care conține persoană, așezat

Descriere generată automat

Mihaela Bilic este nutriționistul care vrea să readucă bucuria și plăcerea pe mesele românești. Autor al unor cărți de succes, vândute în mii de exemplare („Silueta dincolo de mituri”, „Trăiesc deci mă abțin”, „Sănătatea are gust”), Mihaela Bilic și-a propus să le ofere oamenilor încredere în mâncare și să le arate că sănătatea are un gust bun!

O imagine care conține arbore, persoană, text, exterior

Descriere generată automat

Carmen Ion predă limba și literatura română la un liceu din Focșani de mulți ani și nu a uitat niciodată ce înseamnă de fapt a fi profesor. Într-o zi, aceasta a venit cu un mod inteligent și nou de a-i face pe elevi să citească: i-a invitat să citească niște cărți, iar apoi să le facă un rezumat video. Ideea a prins atât de bine în rândul tinerilor, încât a fost transformată într-un proiect inedit numit Boovie Festival.

Camelia Cavadia, Writer, Speaker

Camelia Cavadia este specialistă în comunicare, fiind cofondatoarea agenției Fabrica de PR. A făcut timp de douăzeci de ani PR de televiziune – Pro TV și Antena 1. În anul 2015, a publicat primul său roman , „Vina ”, care a fost premiat în cadrul Festival du premier roman la Chanbery. În anul 2016, lansează cel de-al doilea roman, „ Măștile Fricii ”, o carte despre metamorfoza unei persoane abuzate de violență și frică.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri! Achiziționează-ți biletul de aici și aventurează-te și tu în această poveste.

Sursă: https://tedxzorilor.com/

Redactat de Alina Răduță.