”U-BT” o stare de spirit

0
2550

Echipa Universității este o tradiție în Cluj-Napoca și indiferent dacă ești un adept sau nu al sportului, la un moment dat ajungi să tremuri, să te bucuri pentru rezultatele lor. Studenția la Cluj e completă când ai ajuns la cel puțin un meci al echipei de baschet, fotbal sau volei.

Eu nefiind un împătimit al baschetului, am ajuns  într-o stare emoțională în care nu mai puteam să stau pe scaun, nu mai puteam să mă uit la fazele de contra-atac ale echipei adverse, fiecare minge aruncată spre coșul nostru îmi provoca palpitații la meciul decisiv din semifinalele Campionatului Național de Baschet, dintre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSM Steau București.

Ce îmi place cel mai mult este faptul că suporterii sunt alături de echipă indiferent dacă pierdem sau câștigăm. Da chiar dacă suntem supărați, e firesc, dar ne trece și ne întoarcem în tribune cu mic, cu mare și ne susținem echipa din toți plămânii.

De aceea azi cred că va fi o atmosferă la fel de electrizantă ca și până acum, echipa noastră luptând pentru podiumul Ligii Naționale înpotriva rivalei BC CSU Sibiu, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Preț bilete: 20 de lei
Bilet cu reducere: 10 lei (pentru elevi și studenți doar pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Copiii până în 7 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat în sală. Copiii din clasa pregătitoare au de asemenea acces gratuit. Numărul de bilete cu reducere este limitat!)

IMPORTANT:

1. Biletele cu reducere sunt disponibile doar la casa de bilete si doar daca prezentați carnetul de elev, respectiv cardul Omnipass.
2. Cu o jumătate de oră înainte de începutul meciului spectatorii nu mai au posibilitatea de a își alege locurile în sală. Tichetele vor fi pretipărite cu locul pentru a limita timpul de așteptare la casa de bilete.
3. Va rugam sa printați biletele după achizionarea lor online.

Se pot cumpăra bilete și de la magazinele Germanos, Inmedio și Poșta Română din Cluj și din toată țara.

Tichetele vor putea fi procurate și de la casieria Sălii Polivalente după următorul program:

  •        Sâmbătă,  2 iunie de la ora 10.00 – 14.00 casa de bilete a Sălii Polivalente
  •        Duminică, 3 iunie de la ora 16.00 – 19.00 la casa de bileta a Sălii Polivalente

SFAT:

Nu trebuie decât să îți iei prietenii cu tine și să veniți la meci, mai departe o să vedeți că vă ia valul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here