UBB Fest – O nouă ediție plină de surprize!

0
3507

UBB Fest revine în Cluj-Napoca cu cea de-a cincea ediție în perioada 6-13 mai!

 

Astăzi a început oficial UBB Fest – cel mai amplu festival studențesc din Cluj-Napoca, în care trei mari domenii: sportiv, cultural și profesional se echilibrează pe parcursul unei săptămâni.

Proiectul, organizat de membrii Organizației Studenților din Universitatea Babeș Bolyai  a început în urmă cu 4 ani de la întrebarea „Cum reușim să aducem laolaltă gusturi și pasiuni împărtașite de către studenți?”. Răspunsul a fost simplu – le vom oferi, timp de câteva zile cel mai cuprinzător, cool și entertaining eveniment. Le punem la dispoziție o serie de activități atât de diversificate încât oricine s-ar putea regăsi în cel puțin o activitate.

Scopul proiectului, acela de a oferi experiență fun, relaxantă și chiar educativă, se reflectă an de an în fiecare secțiune și serie de activități. Astfel, anul acesta în secțiunea sportivă veți găsi competiții de echipă (precum fotbal, baschet, handbal, volei, treasure), competiții de cso-cso, dance battle, alpinism, tenis de masă și cross.

Latura culturală include workshop-uri creative (de caricatură, teatru de improvizație, modelaj în lut, henna), acțiuni de ecologizare/reciclare și spectacole sau concerte susținute în Teatrul de vară din Campusul Hașdeu.

Pe lângă cele două categorii bine cunoscute, de anul acesta UBB Fest implică și o latură profesională. Fiind vorba în acceastă ediție de găsirea echilibrului, era nevoie ca printre sport și cultură să se numere și ceva activități „serioase” cu scop educativ precum training-uri pe diverse teme de interes pentru studenți, un târg de cariere și o Bibliotecă Vie.

Astfel, fie că ești o fire activă, care preferă sportul și mișcarea, fie ești o persoană creativă, sau cineva care îți dorește doar să facă altceva în afara facultății, UBB Fest is the place to be!

Let it flow!

 

Un festival care are foarte multe de oferit, de aceea vă încurajăm să participați, iar dacă o faceți arătați-ne și nou publicând poze de la activități și folosind #UBBFest #letitflow #Clujforyouth

Mai multe detalii despre programul activităților, orarul și locația evenimentelor, se găsesc în event https://www.facebook.com/events/187081655265582/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here