VOTAȚI Cluj Never Sleeps@ClujLife Awards 09

0
1747

Îți aduci aminte cea mai lungă zi de vară din 2018? Ei bine, înseamnă că îți aduci aminte și de Cluj Never Sleeps!

A cincea ediție Cluj Never Sleeps a fost nominalizată pentru ClujLife Awards, unde pentru al nouălea an consecutiv, clujenii au ocazia de  a-și arăta aprecierea pentru localurile și evenimentele preferate.  Cluj Never Sleeps poate primi premiul “3 zile și 3 nopți”, pentru cel mai apreciat festival culturalo-socialo-artistic. De ce?

Pentru că se desfășoară într-adevăr ca o „noapte albă”, care nu seamănă cu celelalte de peste an. Este o noapte a culturii și a socializării. Orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr, iar arta, multiculturalitatea şi viaţa de noapte sunt aduse împreună în preajma celei mai scurte nopţi din an.

Cluj Never Sleeps a animat spații inedite ale orașului cu instalații interactive de artă, proiecții, performance-uri sau petreceri tematice. Atmosfera vibrantă de pe străzi aduce aminte de un festival vivid, multicultural, pentru toate vârstele, care valorifică artiști ai orașului și energia locurilor.

Toate de mai sus sunt motive pentru ca Cluj Never Sleeps să fie într-adevăr cel mai apreciat festival cu impact cultural, social și artistic de pe lista ClujLife Awards.

Pe 2 februarie vom afla cine a câștigat aprecierea comunității clujene în cadrul ClujLife Community Conference. Până atunci, nu uita să-ți votezi și tu preferații!  https://www.clujlife.com/awards/

Aici găsiți aftermovie-ul evenimentului: https://www.facebook.com/ClujNeverSleeps/videos/1985070588222728/


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here