Zilele Clujului 2018 – Creează legături!

0
3218

Festivalul la care participă cei mai mulți clujeni ajunge anul acesta la cea de a VIII-a ediție. Zilele Clujului reunește și creează noi legături între membrii comunității, prin diversitatea şi amploarea evenimentelor sale.

Peste 250.000 de clujeni și turiști au participat în anul 2017 în cele 4 zile ale ediției, o certificare a faptului că Zilele Clujului este un pilon important în identitatea culturală a orașului. Dedicat tuturor categoriilor sociale și de vârstă, festivalul reflectă comunitatea căreia i se adresează: deschisă, creativă, dinamică. Tema de anul acesta a festivalului este Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, care la Cluj s-a concretizat în proiectul “Cluj 100”. Cupola “Cluj 100” cuprinde principii, credințe și valori care ne reprezintă, dar înainte de toate, Unire.

Ediția a VIII-a a Zilelor Clujului va oferi o gamă largă de activități în care se reflectă multiplele dimensiuni ale comunității noastre: cultură, educație, sport, inovare, business.

Ca în fiecare an, va avea loc şi Treasure Hunt Cluj-Napoca în zilele de 19 şi 20 mai, unde concurenţii pot câştiga premii în bani, dar şi multe alte premii speciale. Echipele vor fi de câte 3 persoane, înscrierile fiind deschise până în data de 16 mai.

Înscrieri Treasure Hunt Cluj-Napoca

Regulament concurs

Zilele Clujului 2018 însumează peste 100 de evenimente, în 30 de locuri din oraș, în perioada 17-20 mai. Programul complet al Zilelor Clujului poate fi urmărit în broşura de mai jos:

 

De asemenea, pentru a urmări mai uşor evenimentele puteti descărca aplicaţia Zilele Clujului direct pe smartphone sau puteţi urmări paginile de facebook Zilele Clujului şi Cluj 100.

sursa: zileleclujului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here