Direct la țintă – scapă de stresul cotidian!

0
5898

Stresul cotidian, tensiunea acumulată la locul de muncă, neîncrederea în propriile forțe, sunt stări cu care fiecare dintre noi ne confruntăm la un moment dat. Tocmai de aceea, echipa New York Crew Cluj-Napoca, desfășoară în perioada 7 mai- 4 iunie 2018, proiectul ”Direct la țintă”. 

În cadrul poligonului de tragere Cluj Shooting Center, aceștia ne propun să ne testăm puterea de concentrare, echilibrul, dar și să ne dezvoltăm atenția distributivă prin exersarea la tir cu arma.

“Direct la țintă” este primul proiect organizat de voluntarii sucursalei Cluj a Asociației Naționale New York Crew. Concursul de tir cu arma este o inițiativă creată împreună cu poligonul de tragere “Cluj Shooting Center” și urmărește să insipire participanților dragostea pentru sporturi alternative, pentru adrenalină și pentru munca în echipă.

”Cei 30 de participanți și-au arătat calitățile de concentrare și precizie în cadrul calificărilor, dobândind nu numai noi calități precum răbdarea, dar au câștigat o experiență de neuitat alături de prietenii acestora.

În plus, scopul acestui proiect a fost să facă cunoscut societății tirul cu arma ca un sport plin de entuziasm și adrenalină, încercând să eliminăm preconcepțiile create în jurul activităților care includ o arma de foc.

Urmându-ne continuu motto-ul, ”Follow your passion”, și adoptând o atitudine optimistă și energică, încercăm (și credem că ne iese) să inițiem cât mai mulți tineri clujeni în lumea frumoasă și exuberantă a sporturilor alternative și a artei urbane.” – Patricia Nae, coordonator proiect.

Mălina Mereu, o tânără studentă în anul I la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, ne povestește despre prima ei experiență la un poligon de tragere cu arma: 

”Participarea la concursului “Direct la țintă”, organizat de New York Crew Cluj-Napoca, a însemnat o experiență interesantă, unde am avut ocazia să folosesc o arma adevarată fără a deține permis și fără să am cunoștințe în domeniu.

Mi-a placut mult faptul că am beneficiat de instructaj privind precizia tragerii și mânuirea armei în condiții de siguranță. Am participat la acest concurs alături de prieteni și asta a însemnat o experiență de doua ori mai palpitantă. Nu mă așteptam să luam locul doi ținând cont că niciunul dintre noi nu a avut de-a face cu o armă niciodată.

Consider că la bază, e vorba de contactul cu o tehnologie cu multă forță, pe care trebuie să înveți să o controlezi, trebuie să dobândești un auto-control fantastic și, cu siguranță, îmi doresc să mai repet experiența și în viitorul apropiat.”

Pe tine te-am convins? Te așteptăm la poligonului de tragere Cluj Shooting Center!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here