Quiz Time – începem weekend-ul în forță

0
2266

Isolation Fest 2 continuă! Ce e mai distractiv decât un quiz cu prietenii pentru a începe weekend-ul? Vineri, 8 mai, începând cu ora 20:00, intrăm cu toții pe site-ul myquiz.org pentru a ne petrecere seara împreună într-un mod plăcut și distractiv. Însă, mai întâi de toate, toți participanții trebuie să intre la întâlnirea de pe Zoom, pentru a ne cunoaște și pentru a primi indicațiile necesare.

Quiz-ul va fi format din 60 întrebări (6 categorii – 4 cu 10 întrebări, una cu 15, iar una cu 5). Întrebările vor fi din domenii diverse, precum istorie, geografie, artă culinară, limbi străine și multe altele. Tot ce trebuie să faci e să alegi varianta corectă, iar dacă o faci într-un timp record, ai șanse mari să ieși învingător.

Ediția de luna trecută a fost un succes și sperăm că și de data aceasta vor participa multe echipe entuziaste și dornice de interacțiune.

Vorbind de echipe, acestea pot fi formate din 2-3 persoane, iar în fiecare echipă trebuie să existe un reprezentant. În ziua Quiz-ului, în jur de ora 14:00-15:00 vom reveni cu un reminder către reprezentantul echipei, care va primi mai multe detalii.

Quiz-ul va dura aproximativ 1 ora și 15 minute. Suntem nerăbdători să petrecem vineri seara alături de voi!

Pentru înscriere accesează linkul AICI.