Târgul de Crăciun

0
2160

Uşor, uşor intrăm într-o atmosferă de sărbătoare, într-o atmosferă de familie şi acest lucru îl putem remarca la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, care este denumit anul acesta sub numele de “Familion de Crăciun”.

În  primul rând, trebuie să ţinem cont de faptul că Târgul de Crăciun a fost nominalizat printre cele mai frumoase târguri din Europa în cadrul concursului European Best Christmas Market al European Best Destination, se află în top 10,  alături de târgurile din Germania, Franța, UK etc. Acest târg s-a deschis pe 23 noiembrie şi are loc timp de 5 săptămâni la rând, este organizat de Big Time Production și Club Arena. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

“Căsuţa lui Moş Crăciun”,  vinul fiert, diversele căsuţe cu bunătăţi, patinoarul, te aşteaptă la Târg. Ce e cel mai important, este că anul acesta câte un leu din fiecare lucru cumpărat la Târgul de  Crăciun, merge către o familie a cărei casă are nevoie de reconstruire.

Şi dacă nu am reuşit să te convingem cu toate acestea să vii, ştiai că Rudolf are şi un ziar? Da, are, şi îl poţi găsi numai la Târg, ziarul este denumit “Răcnetul lui Rudolf” şi îl poţi găsi la orice stand.

Fiecare săptămână are un motto şi program diferit, în prima săptămână motto-ul a fost:  “Sunt concerte. Cum îţi sună? Fain. Da’ mergem împreună?” (au fost diverse activităţi muzicale); a doua, “Ţipă, râd, piaţa răsună. Copii sunt împreună.” (copii s-au bucurat de prezenţa lui Moş Crăciun), urmate de “Vrei chec cu pudră de lună? Hai că-l gătim împreună.” (săptămâna culinară unde am reuşit să ne delectăm cu tot felul de delicatese culinare), “Vrea pluş cu ochi de alună. Împachetăm împreună?” (cei care erau în criză de timp în privinţa cadourilor au avut ocazia de a găsi câte ceva pentru cei dragi) şi “Tumbe, filme, voie bună. Hai, ne jucăm impreună?” (cinefilii se vor bucura de această săptămână cu siguranţă).

Mai multe detalii legate de program şi de concursurile organizate le găsiţi pe  www.familiondecraciun.ro.

Redactat de Maria Bofan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here