Cum a fost la Gala Tineretului Clujean?

0
2027

De ziua internațională a voluntarului, Federația Tinerilor din Cluj a celebrat ce-a de-a doua ediție a Galei Tineretului Clujean. Așadar, în 5 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților, organizații și volunari din întregul Cluj au participat la evenimentul nostru ce a părut să fie unul de succes.

După emoțiile trăite de fiecare voluntar ce a avut un proiect înscris în cadrul galei, aceștia s-au destins prin vizionarea momentelor artistice, precum muzica tradițională și internațională, dans folcloric și contemporan. Pentru că suntem o echipă căreia îi pasă de oameni și care își dorește să crească, am întrebat câțiva participanți cum li s-a părut atmosfera din seara galei și ce le-a plăcut cel mai mult.

Simina Petrice: „O atmosferă incendiară! Mi-a plăcut faptul că au fost atâtea organizații și voluntari care, până la urmă, muncesc pentru un scop comun. Îmi place să văd tineri care se implică în comunitatea clujeană și o dezvoltă în fiecare zi.”

Ionuț Zbranca: „A fost o seară minunată, pentru că toată comunitatea din Cluj-Napoca s-a reunit într-un loc și a strigat împreună că mișcarea de voluntariat contează, indiferent din ce organizație ești sau ce vârstă ai; contează să te implici. E important să schimbi comunitatea în care ești pentru că schimbarea, și noi tinerii, putem să facem o țară mult mai bună!”

Violeta Avram: „Chiar dacă nu am câștigat, asta ne motivează ca în anul următor să scriem mai bine proiectele și să punem mai mult suflet.”

Alexandru Benea: „Mă bucur foarte mult că s-au adunat oameni care fac lucruri pentru comunitate și, chiar dacă a fost o competiție a fost, din punctul meu de vedere, una sănătoasă! Dacă nu exista această competiție, nici una din părți nu ar fi ajuns la nivelul acesta. Super tare partea de organizare, diuneul acesta,  faptul ca au fost vizibile spidere si rollup-uri.”

Flavius Milășan: „Foarte bine organizat! Cred că e unul dintre cele mai importante evenimente pe partea de studenți care înglobează tot ce înseamnă proiecte realizate pentru comunitatea clujeană de tineri și de studenți. Cred că e o gală care crește de la an la an și scoate în evidență valoarea pe care studenții o aduc acestei comunități.”

În ceea ce privește momentele artistice, eram curioși să aflăm dacă acestea au fost pe placul publicului, dacă i-au ținut în priză și mai ales dacă au fost receptivi la diversitatea pe care   ne-am propus să o aducem. Așa că i-am întrebat cum li s-au părut acestea:

Simina Petrice: „Foarte frumos! Mi-a plăcut că a fost combinată partea contemporană cu cea folclorică și modernă. Mi-au plăcut foarte tare toate momentele artistice!”

Ionuț Zbranca: „A fost foarte fain! Mult mai bune decât cele de anul trecut deoarece nu am avut timp să mă plictisesc.

Violeta Avram: „Momentele nu mă așteptam să fie atât de diversificate.”

Le mulțumim tuturor și așteptăm să ne revedem la ediția următoare!

(Intervievați: Simina Petrice, Zbranca Ionuţ, Avram Violeta, Benea Alexandru, Flavius Milăşan)

Redactat de Roberta Nica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here