Cum poți să devii voluntar la Cluj Never Sleeps

0
1956

La sfârșitul lunii iunie, Clujul devine mai dinamic și tânăr, datorită celei de-a șasea ediții a proiectului Cluj Never Sleeps. Pentru ca noaptea albă a culturii, diversității și creativității să devină și mai memorabilă, organizatorii evenimentului te așteaptă în echipa lor de voluntari.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura timp de două zile și două nopți, timp în care vor fi organizate o serie de evenimente creative, cum ar fi: concerte, petreceri tematice, proiecții cartate, musicaluri sau performance-uri, piese de teatru și scurtmetraje. Printre inițiativele care adună clujenii pe străzi în timpul nopții sunt și instalațiile de artă, activarea unor spații publice într-un mod inedit sau animarea desenelor murale prin lumină.

În perioada 21-23 iunie, clujenii vor avea parte de cele mai active și scurte nopți din an, momentul perfect ca viața de noapte să prindă conturul inovației și creativității.

Dacă ești un tânăr motivat și dornic să contribui la activarea orașului și te regăsești în conceptul proiectului, atunci te îndemnăm să completezi formularul de aplicare până pe 22 mai:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN41K4MSSnJH9oW3vkjCXEt_rnNZfxaThy2N9ucuvYgZnCMg/viewform

Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmăriți site-ul
http://clujneversleeps.ro/ și pagina de Facebook: Cluj Never Sleeps.

Proiectul este implementat de Federația Tinerilor din Cluj. Organizația are scopul de a investi în tineret și studenți pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și de a susține comunitățile de tineri și studenți din Cluj-Napoca și județul Cluj.

Sursă foto: pagina de Facebook – Cluj Never Sleeps