UBBFest 2019 @OSUBB

0
2018

În fiecare primăvară, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) invită studenții la UBBFest.

Ce este? Un festival studențesc care îmbină latura profesională, cu cea sportivă și cea culturală prin activități diverse pentru toate gusturile. Când se întâmplă toate acestea? Începând cu 7 aprilie și până pe 16, studenții vor avea ocazia să participe în fiecare zi la evenimentele care vor avea loc. Unde? Vom fi în permanență aproape de studenți, în Campusul Hașdeu, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în Skatepark Rozelor sau în Flying Circus și prin alte locuri cunoscute și frecventate de tineri.

Riders In The Park revine anul acesta în deschiderea activităților sportive din cadrul UBB Fest! În data de 7 aprilie, duminică, în Skatepark Rozelor, va avea loc cel mai cool concurs de skateboard-ul, trotinetă și bmx. În aceeași seară, în Campusul Hașdeu, ne vom bucura de concertul lui Emeric Imre.

Toată săptămâna vor avea loc traininguri, workshop-uri, competiții sportive și activități sociale la care toți tinerii vor fi întâmpinați de voluntarii OSUBB.

Pe lângă campionatele sportive, veți putea dansa, sau să îi urmăriți pe profesioniști în cadrul unui Dance Battle, veți avea ocazia să treceți  de o probă de supraviețuire în pădure ori putem să dăm culoare Campusului Hașdeu împreună.

Sau poate vrei să vezi ce înseamnă antreprenoriatul, să îți dezvolți abilitățile de comunicare sau să înveți cum să te autogestionezi. Atunci latura profesională este pentru tine! O să ajungi să înveți cum se scrie licența sau ce înseamnă inteligența emoțională.

Să nu uităm totuși să ne bucurăm și de cultură și artă. Mergem la un concert, la o seară de Poethree sau la teatru. Sau poate învățăm să cântăm la chitară și din voce?

UBB Fest aduce toate aceste lucruri pentru studenți, aproape de aceștia, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Urmează o săptămână plină în care echipa OSUBB vă așteaptă cu drag!

Ne puteți găsi pe:

Site: https://ubbfest.osubb.ro/contact/

Facebook: https://www.facebook.com/UBBFest/

Instagram: https://instagram.com/ubb.fest?utm_source=ig_profile_share&igshid=157xqof4qgy5l

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here