ISOLATION FESTIVAL – o altfel de distracție

0
1869

Cu siguranță ești fanul festivalurilor de amploare în aer liber, dar ai experimentat până acum un festival online?

Pentru că perioada aceasta ne-a dat planurile peste cap și nu ne mai putem distra în offline, echipa Cluj For Youth și Federația Tinerilor din Cluj au găsit diverse alternative ce pot construi lejer un festival online.

Chiar dacă suntem în carantină, asta nu ne oprește să ne distrăm și de acasă. Căci exact acesta este și scopul Isolation Festivalului. Ți-am pregătit o mulțime de activități în luna aprilie, în cadrul acestui home festival. Activități la care, poate, până acum nu te-ai gândit sau pe care nu credeai că le vei experimenta vreodată.

Isolation Festival are un program bine definit ce îmbină o diverisitate mare de activități. Festivalul a dat startul acestor activități, duminică, 5 aprilie, cu o porție dulce de clătite pregătite de Yep’n Yo și o cafea aromată pregătită de cei de la TED’s. Dacă ai ratat aceste momente, nu e nicio problemă, găsești tot pe event.

Conform programului, activitățile continuă. Atfel că:

  • Joi, 9 Aprilie – de la ora 19:00 va avea loc Night Band Live împreună cu Josef Violin și vioara lui, iar de la 19:30 vom admira live arta pe care ART bending o face.
  • Vineri, 10 aprilie – Blind Date – pentru că vrem să-ți stopăm singurătatea și cine știe, poate dai de sufletul pereche în carantină.
  • Sâmbătă, 11 aprilie – Quiz Night alături de prietenii noștri de la Londoner
  • Joi, 16 aprilie – Painting Class – învățăm să pictăm alături de colegii de la ASUAD
  • Vineri, 17 aprilie – Easter Eggs – workshop online de creație a ouălor de Paști
  • Vineri, 24 aprilie – Kitsch Party – ne distrăm cu cei de la JB Crew
  • Sâmbătă, 25 aprilie – Stand Up Comedy la o bere rece
  • Joi, 30 aprilie – încheiem luna cu o bine meritată degustare de vin

Noi îți sugerăm să nu ratezi aceste activități, de unde îți poți prelua atât ideile pentru gustări, porția de amuzament, creație, distracție, interacțiune, dar nu în ultimul rând, porția de bere și vin.

Tot ce ne dorim este să te scoatem din monotonia caratinei și să te încarci de energie pozitivă alături de noi. Aceasta este experiența unică a carantinei pe care e necesar să o trăieși, iar noi promitem să o facem memorabilă!

Participă și tu la aventura carantinei în cadrul Isolation Festival și nu uita să ne urmărești activitatea și pe Instragram și Facebook!