Două spectacole, în premieră la Cluj-Napoca, prezentate de Teatrul Geneza Art, din Chișinău

0
1694

În luna aprilie, echipa Teatrului Geneza Art, din Chișinău, va prezenta publicului clujean, două spectacole în premieră. În data de 24 aprilie, va avea loc spectacolul ”Cutia Neagră”. Aceasta este o comedie după scenariștii Philippe Bologna și Paolo Costella. Spectacolul ”Cutia Neagră” prezintă locul în care își ascunde omul modern tainele și relația pe care o are acesta cu tehnologiile.

În data de 26 aprilie, va avea loc spectacolul ”Invitația la Vals”, după romanul lui Mihail Drumeș. Acesta este un spectacol – mărturisire, o dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult.

Cele două spectacole vor fi puse în scenă de regizoarea Daniela Burlaca. O echipă de 17 artiști, de la Teatrul Geneza Art, din Chișinău, vor monta și vor prezenta spectacolele pentru publicul clujean.

Spectacolele încep la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala ”Dumitru Fărcaș”. Biletele pot fi achiziționate online, pe www.biletmaster.ro, sau la Agenția Teatrului Național, din Cluj-Napoca.

Cele două evenimente fac parte din proiectul ”Arta ne Unește”, implementat de Asociația Apartenența, din Cluj-Napoca, sub egida Anului Centenar. Acest proiect urmărește promovarea tinerilor artiști români, originari din Republica Moldova.

Proiectul ”Arta ne Unește” este implementat în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Universitatea ”Babeș-Bolyai”, Casa de Cultură a Studenților.

Asociația Apartenența este o organizație neguvernamentală, apolitică și independentă, care dezvoltă proiecte cu impact cultural, educațional și social în Cluj-Napoca. A fost înființată în anul 2018, la inițiativa unui grup de tineri originari din Republica Moldova, pentru a investi în proiecte culturale promovând valorile autentice românești comune celor două maluri ale Prutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here