ÎNCEPE-ȚI STUDENȚIA CU SĂPTĂMÂNA BOBOCULUI@UBB!

0
3019

Săptămâna Bobocului este unul dintre proiectele Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) care implică diverse activități socio-culturale pentru toți studenții din Cluj-Napoca, dar în special pentru cei care tocmai au început primul an de facultate.

Proiectul va începe cu o seară de chitară în Teatrul de Vară din Campusul Hașdeu, unde invitat special va fi cunoscutul interpret Emeric Imre. Săptămâna va continua cu o serie de activități în campus, de la seară de film, conversații pe nevăzute, show de improvizație la o zi întreagă dedicată tatuajelor cu henna, caricaturilor și unui show susținut de cei de la Poethree. Pe lângă acestea, vă așteaptă o piesă la Teatrul independent Reactor și un quizz night în Q Cafe.

Ultima zi va fi marcată de un Spot Hunt, unde vă puteți înscrie alături de noii colegi sau prieteni și de un party de închidere în Flying Circus.

Cu excepția party-ului din Flying Circus, toate activitățile sunt gratuite. Pentru programul complet și alte detalii, vă invităm să urmăriți evenimentul Săptămânii Bobocului: https://www.facebook.com/events/296365724286320/?active_tab=discussion .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here