#InfoTech 2019 (powered by OSUT) is here

0
2085

Nehotărât cu privire la viitorul tău?

Nu cunoști posibilitățile care stau chiar în fața ta?

Cauți un semn că este timpul să te gândești la ce urmează?

PROBABIL CĂ ACESTA ESTE!!

          Știm cu toții că aceste întrebări îți fac viața mai grea, iar noi venim cu soluția! Îți propunem Proiectul Infotech ce se desfășoară în perioada 11-15 martie, care te va face să găsești răspunsul. Fie că e vorba de practica de vară sau un job sau pur și simplu să cunoști posibilitățile pe care le ai!

          InfoTech este un eveniment de amploare la nivelul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, care se desfășoară anual și antrenează cel mai mare număr de studenți din proiectele desfășurate de către Organizația Studenților din Universtatea Tehnice din Cluj-Napoca. De la începutul proiectului (în anul 2006) și până în prezent, OSUT a reușit, prin intermediul InfoTech-ului, să aducă aproape de studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca companii naționale și internaționale de top din domeniul tehnic.

ÎNCĂ NU EȘTI CONVINS?

          Firmele au oportunitatea de a prezenta studenților într-o manieră informală activitatea pe care o desfășoară, tehnologii utilizate, ofertele de muncă, fie ele permanente sau stagii de pregătire.

          Fie că vrei să lucrezi în domeniul construcțiilor, al ingineriei mecanice sau ingineriei electronice, Infotech îți pune la dispoziție trei evenimente pentru a intra în contact direct cu firmele de pe piața muncii:

          MecanicTech se specializează asupra industriei construcțiilor mecanizate, fiind destinat în special studenților de la facultățile de Autovehicule rutiere Mecatronică și Mecanică, Ingineria materialelor și a mediului și Construcții de mașini.

          ElectroTech se axează pe domeniul IT și ramurile adiacente acestuia destinate mai ales studenților de la facultățile de Automatică și Calculatoare, Electronică telecomunicații și tehnologia Informației și Inginerie Electrică.

          ConstructInfo se concentrează asupra domeniului construcțiilor, așteptând studenții facultăților de Construcții, Instalații și Arhitectură. Acest proiect aduce astfel în facultate tot ce e nou în domeniu în cadrul unor activități inedite.

          Printre partenerii noștri ce vor fi prezenți în cadrul InfoTech se numără:

Arrk Research & Development, Magneti Marelli, JR Automation, Banca Transilvania, Arobs, Steelcase, Tenaris Silcotub, SC IAMU SA Blaj, RUCK VENTILATOARE, ATP Exodus Group, Betfair, Kastamonu Entegre A.S., SDC , ALLBIM NET, P3, Artsoft, și FlowTraders.

            Vă așteptăm în perioada 11-15 martie la toate cele trei ramuri ale proiectului InfoTech. Ce este mai bun acum urmează.

 Înscrie-te la activități aici: https://goo.gl/forms/CZ3bjMhJMb5PcHLL2

 Află mai multe detalii pe site-ul proiectului: infotech.osut.org

#infotech #osutcj #electrotech #mecanictech #constructinfo #buildyourfuture

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here