Învaţă Leadership Branding în cadrul BEST Training Week 2018

0
1640

Luni, în data de 5 noiembrie, va avea loc ultimul training din cadrul celei de-a 12-a ediții a evenimentului BEST Training Week ce are drept scop dezvoltarea studenților și promovarea educației complementare.

Tema acestui training este Leadership Branding, dar ce îl face cu adevărat special este faptul că va fi ținut de Andy Szekely – cel mai experimentat trainer si speaker din țară.

Andy inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker, experiența sa personală depășind 1500 de apariții live. În prezent, Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial, precum John Maxwell sau Robin Sharma, și este fondatorul comunității AS care numără peste 250.000 de membri pasionați de dezvoltare personală și leadership.

La acest workshop gratuit studenții din Cluj vor învăța, în 2 ore, care sunt caracteristicile unui lider autentic și cum se pot cultiva acestea. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac aici: http://btw.bestcj.ro/inscrieri/

Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here