Săptămâna aceasta ai ocazia să prinzi cele mai relaxante vibe-uri la un festival unic de acest gen în Cluj-Napoca. De-i ploaie sau soare, atunci când iei o pauză de la filme, hai în Parcul Etnografic Romulus Vuia să ne relaxăm cum se cuvine. Acolo vei găsi activități pentru toate gusturile. De la genul de muzică asociat cu Bob Marley până la ateliere educative de dans și pictură.

Prin activitățile în aer liber care sunt puse în program, festivalul promite să fie mai mult decât numai o experiență muzicală. În tabăra artiștilor vei putea participa la ateliere de pictură, sculptură, desene cu hena, de confecționat mandale și un jam session cu oameni faini care să te destindă și să te deconecteze de la aglomerația orașului.

Evenimentul va deschide porțile vizitatorilor mâine, începând cu orele 11 și va dura până a doua zi, duminică – 9 iunie, orele 23:00. Accesul se face pe baza biletului de intrare la Muzeul Etnografic – principalii parteneri ai festivalului, costul biletului fiind unul simbolic. Dacă dorești să ajungi acolo cât mai rapid, atunci pe pagina lor de facebook găsești o hartă care te ghidează.

„One love, one life, let’s get together and feel allright!” – spun organizatorii, citându-l pe Bob Marley.

Ca să te introduc și mai bine în festivalul din acest weekend, las aici o piesă de-a lui Mistah White – unul dintre headlinerii IratioN Fest 2019. Savureaz-o și hai la iarbă verde! 🙂

Vezi aici Aftermovie-ul IratioN Fest 2018 – https://www.youtube.com/watch?v=cM59RdLNG1s

Sursă media: Pagina de Facebook a evenimentului.