Ediție aniversară TEDx Eroilor. Cum descoperi puterea „X“ a unei idei

0
2127
Al zecelea eveniment marca TEDx Eroilor - 11 mai 2019 Cluj for Youth
Al zecelea eveniment marca TEDx Eroilor - 11 mai 2019 Cluj for Youth

Creativitatea naște idei inovative dar ne și pune o mulțime de întrebări despre puterea acestora. Ajungem să înțelegem, cu timpul și experiențele, că suntem în stare să facem mai multe decât ne putem imagina și că de fapt, puterea vine din interior.

Săptămâna aceasta, în data de 11 mai, ne îndreptăm atenția spre Casa de Cultură a Studenților, unde va avea loc a zecea ediție TEDx Eroilor. Organizatorii, alături de speakerii invitați, și-au propus să definească „x“-ul și puterea acestuia de a crea comunități în jurul unei singuri idei.

Evenimentul de sâmbătă va începe la orele 10 și va aduce pe scenă oameni de diferite vârste, cu diverse ocupații, care au dezvoltat comunități întregi pornind de la un singur gând și mult curaj, muncă și perseverență.

Speakerii evenimentului aniversar vor fi :

 • Dana Nălbaru – Artistă, Mamă, Voluntară și promotor al iubirii. Am cunoscut-o în anii 2003 ca solistă a formației HI-Q, precum și ca prezentatoare TV în cadrul emisiunii „Trupa de pe 2” difuzată de TVR 2.
Dana Nălbaru – Speaker TEDx Eroilor,
artistă, mamă, voluntară și promotor al iubirii
 • Cori Grămescu – A reușit să creeze un model de viață sănătos prin care s-a regăsit. Este antreprenoare de 15 ani și a construit o carieră în jurul obiceiurilor de viață sustenabile. În București, este cunoscută pentru programele sale de coaching în comunitatea brandului pe care l-a construit – „Lagyfit Gym”.
 • DJ Shiver – Unul dintre cei mai versați DJ din România, care și-a început activitatea de pe vremea casetelor derulate cu pixul, mixând pentru trupe de breakdance, prieteni și petreceri private. A urcat pe scenă împreună cu mari artiști internaționali precum  Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky și mulți alții.
 • Mihaela Noroc – Fotograf și creatoarea „Atlasului frumuseții/ The Atlas of Beauty”. Audiența Mihaelei, cuprinde oameni din toată lumea, pe care a reușit să îi atragă prin fotografiile ce definesc frumusețea feminină. Albumul ei de succes a ajuns să fie prezentat pe trei continente precum și publicat de către BBC, CNN, Forbes sau Oprah Winfrey.
Mihael Noroc – Speaker TEDx Eroilor, Creatoarea „Atlas of Beauty”
 • Alexa Valianatos – Femeie, mamă și activistă transgender . A trăit experiențe în urma cărora a realizat cât de important este să explicăm societății ce înseamnă această tranziție de gen.
 • Ion Aion – Preot ortodox de 11 ani, doctor în teologie și traducător autorizat. Va vorbi despre cartea pe care a scris-o – „Spovedania unui preot ateu” și despre noua abordare a ceea ce înseamnă credință.
 • Mihai și David Stescu – adevărate exemple ale puterii „X”. Mihai este un adevărat camarad și cel mai mare susținător pentru David, care la vârsta de doar doi ani a fost diagnosticat cu autism funcțional. Dorința și forța interioară îl definește pe deplin, fiind un membru activ al societății care a demarat proiectul personal numit „Jurnal de Fotograf”.
Mihai și David Stescu – Speakeri TEDx Eroilor, fondatori ai proiectului
„Jurnal de Fotograf”
 • Dite Dinesz – Moderator, producător, redactor și realizator ale multor programe culturale derulate pe TVR. Unul dintre jurnaliștii cu care ne mândrim și care ne va povesti despre „descoperirile” făcute în cadrul emisiunii „Izolați în România”, despre cum trăiesc oamenii izolați pe potecile munților.
 • Eduard Enache – Blogger, jurnalist foto-reporter, PR manager, lider. Ne va povesti despre relansarea celui mai cunoscut blog de muzică românească,cele 24 h petrecute alături de trupa Maroon 5 și implementarea unor profiluri de Facebook ale artiștilor români.
 • Mugur Pop – Prietenul lângă care vrei să stai cu urechile ciulite ascultându-i povestea. Este coordonatorul mai multor proiecte sociale prin care transmite dragostea, valorile și inspirația de a descoperi viața adevărată.
Mugur POP – Speaker TEDx Eroilor, promotor al
iubirii față de tot ceea ce este curat, pur și frumos
 • Free 2 Flow – Georgiana și Valentin Peleș – Sunt muzicieni și promotori ai genului World Music/Ambiental. Cântă la instrumente rare cu care reușesc să realizeze acest tip de artă. Vor încânta publicul în data de 11 mai și chiar merită să îi ascultăm.
 • Cătălin Olteanu și Anna Geica – Luptătorii Invictus. Vor veni cu povești de viață care te lasă cu fiori și care te fac să vrei să devii mai puternic pentru tine și cei din jurul tău.
 • Zolee – artist și pictor space-painting. Realizează prin multă muncă, perseverență și experiment imagini non-conformiste care sunt greu de ignorat. Tot de ce are nevoie este câteva spray-uri colorate și un spațiu unde să se desfășoare.

Organizatorii promit o mulțime de alte surprize, pe lângă speakerii excepționali care vor fi pe scena Casei de Cultură a Studenților. Poți să vezi și mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Informații despre bilete găsești aici.

TEDx Eroilor invită mințile curioase să guste din puterea „X“ la o ediție aniversară impresionantă, despre care vă veți aduce aminte mult timp de acum încolo.

sursă foto: FB – TEDx Eroilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here