Viața de noapte în Cluj-Napoca și cluburile în care te poți distra

0
3009

Dincolo de faptul că este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, Cluj-Napoca este recunoscut drept ”inima” vieții studențești din România. Iar dacă abia ai început primul an, află că nu te vei plictisi, pentru că în fiecare zi poți avea ceva de făcut. În acest articol vei găsi câteva tips-uri despre cum să te distrezi și să-ți trăiești studenția la maxim. De aceea, îți recomand să-ți faci câteva notițe despre petreceri și cluburi.

  • Piezișa: În inimă campusului Hașdeu, este un fragment nemuritor de Costinești, o stradă care respiră muzică dată la maxim, terase, oameni care se distrează. Majoritatea oamenilor care își petrec timpul aici sunt studenții campusului, deci, dacă vreodată ai fost tentat să faci cunoștință cu alți colegi de la UBB (și uneori profesori), aici este locul. Ador Piezișa pentru faptul că nimeni nu are vreo așteptare. Aici vei vedea oameni pregătiți ca pentru nuntă sau alții care au venit în pijamale să-și cumpere o pâine și între timp au auzit piesa preferată.
  • Euphoria: Dacă vreodată auzi Euphoria și College Party în aceeași propoziție, you’ll be getting your ticket fast. Este exact tipul de seară în care vrei să ieși, pentru că știi deja că tot Clujul e acolo. Locul seamănă puțin cu faimosul Hard Rock Café, însă muzica este pentru toți. Nu uita că multe concerte se organizează aici, so, stay tuned.
Sursă foto: Pagina de Facebook – Euphoria Music Hall
  • Phi18: Aici vei găsi petreceri tematice, inspirate din filme, seriale sau diverse colțuri ale lumii. Frecventat de studenții din campusul Observator, dar nu numai, clubul este destul de aglomerat, însă te asigur că vei dansa până dimineața.
  • NOA-Nest of Angels: Că tot suntem în perimetru, vis-à-vis, vei găsi cel mai opulent club din Cluj, dar și cel mai mare, motiv pentru care se organizează multe concerte.
  • Revolution Club: Dacă ești un fan latino, aici e locul tău, pentru că frecvent se organizează petreceri cu specific latino. Dar, cred că nu vezi nimic, până nu te distrezi la un Kitsch Party.
Sursă foto: Pagina de Facebook – Revolution Club Cluj-Napoca
  • After Eight: Cel mai longeviv club din Cluj, aproape de Revolution. Îți recomand Neon lights party. Conceptul e simplu, câte o brățară diferită în funcție de statutul tău: singur, în relație sau it’s complicated.
  • Caro Vintage Club: Aici ar trebui să stai cu ochii pe ofertele din timpul săptămânii, căci poți avea beri la preț de mini-market. Mulți studenți Erasmus adoră locul, deci vei putea face cunoștință cu oameni din diverse țări.
  • Form Space: Mergem la fotbal? Nu, ci la un party în Cluj Arena, sau poate la un concert. Îți recomand să-i urmărești pe Facebook pe cei de la Form Space pentru a fi la curent cu concertele organizate de ei.
Sursă foto: Pagina de Facebook – FORM SPACE
  • Janis: Noaptea târziu, ați fost deja în 3-4 cluburi, dar petrecerea încă nu e gata? Orice student știe că o seară adevărată se termină în Janis.
  • Flying Circus: În centrul Clujului vei găsi un club un pic retras, la subsol, însă plin de viață și veselie, cu efecte de lumini. Don’t forget to take a cocktail here.

Acestea sunt top zece cele mai frecventate locuri în Cluj. Important de știut că pentru a participa la unele petreceri speciale, trebuie să plătești o taxă de intrare. Vestea bună este că există reduceri sau chiar gratuități pentru studenți, iar multe dintre ele se fac prin intermediul Studcard, Isic sau Omnipass.
Acestea fiind spuse, cât îți ia să te pregătești pentru diseară?

Redactat de Bianca Ana-Maria