12 lucruri ciudate pe care le facem, dar nu le spunem nimănui

0
2231

Cu toții am făcut cel puțin o dată în viață ceva uimitor de ciudat, îndoindu-ne de propria sănătate mentală. Începând de la a ne holba minute întregi în fața frigiderului, așteptând să apară ca prin minune ceva de mâncare, până la a-i spune pisicii sau câinelui tău cât de mult ți-ai dori să fii ca acesta. Toată lumea face astfel de lucruri din când în când.

Iată 12 lucruri bizare, dar și amuzante pe care oamenii le fac. Dacă eșți vinovat de unele dintre comportamentele de pe această listă, nu-ti face griji, secretul tău este în siguranța!

  1. Te simți ca un urmărit când retragi bani de la un bancomat

Ai nevoie de bani, iar tu mergi liniștit spre bancomat. Ajungi acolo și dintr-o dată parcă ești urmărit de infractori, îți introduci mai ceva ca un ninja codul PIN al cardului bancar, ai luat banii și ai plecat de-acolo.

2.  Vezi un preț scandalos la un articol dintr-un magazin și te prefaci că te gândești să-l achiziționezi

Ești în magazin, ai pus ochii pe ceva frumos, întorci eticheta să-i vezi prețul și instant o stare de șoc îți cuprinde toată ființa. Că să nu ieși și mai mult în evidență, deoarece privirea mirată te-a dat deja de gol, te prefaci că ești încă interesat de acest articol.

3.  Te pregătești mental înainte de a păși pe o scară rulantă

Scenariul din desenele animate, când șireturile de la adidași se prindeau în scara rulantă, ne-a marcat multora dintre noi copilăria. Ori de câte ori te afli în fața unei scări rulante, faci calcule complexe pentru a păși exact în centrul primei trepte.

4. Pretinzi că esti într-un film în timp ce mergi pe stradă, ascultând muzică la căști

Totul este acum mai intens, mersul tău devine ritmic și te uiți gânditor în jurul tău ca și cum viață ta e atât de interesantă. Imaginează-ți puțin cum te văd ceilalți oameni de pe stradă. Destul de amuzant, nu-i așa?

5. Întorci telecomanda în toate modurile posibile în speranța că va funcționa

Te pui liniștit în fața televizoruluiși iei telecomanda în mâna. O întorci lateral pentru a încerca să o faci să funcționeze. Apoi, îndoi brațul în tot felul de poziții ridicole și îndrepți telecomanda în zeci de unghiuri diferite.

6. Iei toate bagajele din mașină gândindu-te că vei face doar un singur transport

Portbagajul ți-e plin de pungi, genți etc. Cu toate acestea, tu te ambiționezi să duci toate lucrurile deodată, iar corpul tău se transformă într-un căruț de bagaje din holul unui hotel.

7. Latri sau mieuni, în funcție de animalul de companie, alături de acesta

Te detașezi de originea ta umană și din amuzament începi să latri la câinele tău care dă fericit din coadă sau să mieuni la pisica ta înfometată. Uneori, această interacțiune devine o adevărată conversație.

8. Te simți ca un hoț atunci când ieși dintr-un magazin fără să fi cumpărat ceva

La ieșirea din magazin, îți repeți “Nu am furat nimic, deci totul este în regulă.”, zâmbești și speri să nu te considere dubios/ă unul dintre oamenii de pază.

9.  Ridici cu ajutorul picioarelor hainele de pe podea și le arunci în aer pentru a le prinde

De ce să te apleci, simplu și să ridici tricoul scăpat pe jos în timp ce strângeai hainele? Nu mai bine îți folosești strategic degetele de la picioare și captezi ca pe o pradă tricoul, după care-l arunci în aer și-l prinzi rapid, exclamând un “HA!”?

10. Mănânci și bucata aceea, chiar dacă mai are un pic de ambalaj pe ea

Fie că e gumă de mestecat, bomboană sau ciocolată, cu toții am experimentat asta. Indiferent cât de mult încerci să dai jos ambalajul întreg, o parte mică tot rămâne și atunci îți spui că stomacul tău oricum poate să o digere.

11.  Te prefaci că faci ceva extrem de captivant pe telefon în timp ce pozezi pe cineva

Uneori, agentul FBI din tine iese la iveală. Astfel, devii foarte creativ și te folosești de metode văzute în filme pentru a obține o poză cu subiectul urmărit.

12. Realizezi calcule simple de adunare și scădere cu ajutorul degetelor

Pentru că, într-adevăr, reprezintă varianta cea mai eficientă de a efectua calculul dorit. Poate mai verifici și cu ajutorul calculatorului de pe telefon, să fii sigur că nu greșești ceva.

Redactat de: Tocuț Claudia Iulia