Business Smart School 2019, Ediția a XII a

0
1765

Dacă ești interesat de domeniul antreprenorial, probabil ți-a traversat mintea măcar o dată ideea de a-ți deschide propria afacere, însă, știm cu toții că în practică lucrurile se pot complica. Dar fii fără griji, pentru că noua ediție Business Smart School îți vine în ajutor!         

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează business-urile de succes? Ai vrea să îți deschizi o afacere dar nu știi de unde să începi? Dacă răspunsul la cel puțin una din întrebările de mai sus este DA, atunci Business Smart School îți propune un “Business Starter Pack” bine pus la punct, conceput astfel încât să ofere un program adaptat nevoilor tinerilor antreprenori, aflați la început de drum.

Cea de-a XII-a ediție presupune introducerea unui element inovativ: workshop-uri care să stimuleze latură creativă a participanților și aplicarea teoriei învățate pe parcursul întregii săptămâni. Business Smart School este proiectul de cea mai mare anvergură al Organizației Studenților Economiști, ce s-a bucurat de un real succes încă din anul 2007, fiind de asemenea premiat în Cadrul Galei Tineretului Clujean, drept “Cel mai bun proiect din domeniul antreprenorial”

Tema acestei ediții este una sugestivă: „Business Starter Pack: Learn. Practice. Suceed.. Prin ea se conturează viziunea pe care organizatorii de anul acesta își doresc să o transmită celor 100 de participanți preconizați în cadrul evenimentului, și anume: un bagaj de cunoștințe elementar și indispensabil pentru tinerii care doresc să își lanseze propria afacere

Business Smart School este o scoală de vară destinată elevilor peste 18 ani, studenților, masteranzilor, respectiv doctoranzilor, care sunt interesați de mediul de afaceri. Pe parcursul unei săptămâni vor fi abordate subiecte de actualitate pentru participanți, ce vor presupune pe de o parte, soluționarea posibilelor bariere ce apar în calea tinerilor antreprenori, precum și sfaturi utile pentru a consolida o afacere profitabilă, iar pe de altă parte șansa de a interacționa cu tineri din toată țara, de a lucra într-o echipă; toate acestea într-un mediu proactiv.

Totodată, particpanții vor avea șansa de a-și dezvolta abilitățile alături de antreprenori consacrați, precum Dragoș Anastasiu, Vlad Mocanu, Bogdan Pandea, Ruben Filimon, Catalin Matei, Dragoș Alexa, prin participarea în cadrul trainingurilor și a  workshopurilor, alcătuirea unui plan de afaceri și participarea la o serie de activități de cunoaștere și socializare.

Obiectivul principal este acela de a oferi participanților, printr-un program bine stabilit, și educație non-formală, cunoștințe teoretice și practice, dar și alte activități dinamice prin care să fie stimulată creativitatea, astfel încât să fie construit un colectiv de oameni, care prin ideile lor inovative, urmăresc să aducă plus-valoare societății.    

Pentru a învăța cum să îți transpui ideile în practică prin prisma sfaturilor și experiențelor trăite de marii anteprenori, dar și de a te iniția în acest domeniu într-un mod plăcut și interactiv, Organizația Studenților Economiști, din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, te așteaptă în perioada 1-7 Septembrie, la Cluj-Napoca, cu un “starter pack” esențial unui viitor tânăr antreprenor.  

Mai multe detalii despre eveniment:  http://bit.ly/BusinessSmartSchool2019 iar pentru întrebări ne găsești pe Facebook la https://www.facebook.com/osecj/  sau pe staff@osecluj.ro.